next level school

samen, voor hún toekomst!

Het onderwijs kan beter én leuker, voor zowel kind als leerkracht. Maar hóe? Next Level neemt het voortouw in het beantwoorden van die vraag en biedt een programma aan dat echt helpt: Next Level School.

Next Level School biedt een programma met de Next Level monitor, Teamwise workshops op school, een inspirerende jaarkalender met meet ups, onderwijscafe’s en ateliers en met het lidmaatschap van het Next Level netwerk. In het netwerk worden allerlei activiteiten georganiseerd waar schoolleiders en leerkrachten samenkomen en met elkaar ervaringen uitwisselen. En zo elkaar stimuleren op weg naar beter en leuker onderwijs. Omdat ze een gezamenlijke missie delen; onderwijs dat kinderen voorbereid op een gelukkige en succesvolle toekomst. Onderwijs ook waar leerkrachten weer in hun kracht staan.

Samen, voor hún toekomst!

reacties van directeuren, ouders en leerlingen

“Ons team heeft zelf een next level bereikt.”
“Ik heb echt het idee dat ik door het Next Level programma invloed heb op wat wij met elkaar op school gaan ontwikkelen.”
“Wat geven jullie hier leuk en modern onderwijs!”

De vier thema’s

Vele scholen gingen je voor: inmiddels hebben ruim 200 leerkrachten zich aangesloten bij Next Level School. Samen kwamen ze tot vier belangrijke thema’s. Niet als vaststaand concept maar als beweging om onderwijs daadwerkelijk leuker en beter te maken. Van binnenuit, met elkaar. Bekijk de vier thema’s hieronder:

thema-21e
thema-gepersonaliseerd-leren
thema-duurzame-school
thema-samen-goed-onderwijs

MET JOUW SCHOOL MEEDOEN AAN DEZE BEWEGING?