Wie we zijn

Waar ligt jouw Next level? En hoe kom je daar? Met die vraagt helpt Next Level Innovations organisaties succesvol te zijn, vandaag en ook morgen. Een aansprekend voorbeeld daarvan is Next Level School, een succesvol veranderprogramma voor het onderwijs gestart in het Noorden van ons land. Met Next Level School is een innovatieve beweging in gang gezet van tientallen scholen die met succes vernieuwing van onderwijs realiseren.

“De rode draad en onderliggende filosofie van onze werkwijze? ‘Doe het samen!’
We geloven dat succesvolle veranderingen juist van binnenuit vorm kunnen krijgen. Voor onszelf betekent dit dat we jullie in de gelegenheid stellen om samen keuzes te maken, de gewenste veranderingen in gang te zetten en te ervaren wat de impact is van duurzame innovatie. Daar hebben we een inspirerende en eigentijdse aanpak in. Pas wanneer nodig schakelen we externe expertise bij. Voor jou betekent onze werkwijze dat we de juiste mensen bij elkaar brengen. Met gebundelde kennis raken we daarmee samen zo efficiënt mogelijk de kern. Next Level Innovations geeft je richting, energie en blijvend resultaat. En jij? Jij hebt de touwtjes in handen!”
hennie

Hennie Vermeij

Hennie heeft de afgelopen decennia zijn sporen verdiend met innovatie en strategieontwikkeling in uiteenlopende werelden. Hij heeft zoal gewerkt voor TNT als duurzaam ondernemer, was Innovation Director bij PostNL, ontwikkelde strategie voor het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties en binnen het onderwijs. Hij lanceerde verschillende new businessconcepten en was als innovator betrokken bij verschillende uitdagingen binnen het sociaal en maatschappelijk domein. Hennie Vermeij is de initiatiefnemer van Next Level School.

Hennie weet als geen ander hoe mensen en processen in beweging te brengen en te houden. Relaties omschrijven hem als energiek, een verbinder, sociaal intelligent en buitengewoon gedreven. Hennie kan erg enthousiast worden van een maatschappelijke uitdaging en werkt graag met mensen samen die dit ook willen aangaan.

jan

Jan van den Hoeven

Hoe creëer je als schoolleider eigenaarschap, zodat leerkrachten vanuit eigen inspiratie en motivatie, met elkaar uitvoering geven aan de schoolplannen? Als organisatiecoach en trainer heeft Jan een set praktische werkvormen ontwikkeld, waarmee teams snel en gedegen aan de slag kunnen. De resultaten zijn gepersonaliseerde teamplannen met een rollende jaarplanning, waardoor ‘de neuzen dezelfde kant opstaan’.

Als organisatiecoach weet Jan in allerlei situaties de kracht van mensen naar boven te halen en de samenwerking te bevorderen. Met ruim 20 jaar ervaring als trainer/coach helpt hij leidinggevenden en teams vanuit hun waarden vorm te geven aan de door hun gewenste toekomst: praktisch, inspirerend, persoonlijk en verbindend. Daardoor wordt de dagelijkse complexiteit teruggebracht tot inzicht, overzicht en rust: het team werkt met elkaar aan de school. Samen voor hun toekomst!

rick

Rick Kolman

Bij Next Level Innovations faciliteert Rick leerprocessen voor onderwijs- en schoolontwikkeling. Rick heeft een brede werkervaring opgedaan in het onderwijs. Als leerkracht in SO/VSO, later VO en ook het HBO. Behalve bij Next Level, is Rick werkzaam als opleider in de Master Educational Needs bij Hogeschool Windesheim.

Zijn bijdragen aan Next Level School kenmerken zich doordat Rick de praktijk verbindt aan theorie; relevante vragen stelt die de ander aanzet tot denken; Waar Rick ook binnenstapt, hij stimuleert mensen om in beweging te komen. Rick is uit op krachtige processen die leiden tot waardevolle resultaten. Voor leerling en leerkracht.

sylvia-bartelds-1

Sylvia Bartelds

Van nature is Sylvia gericht op wie jij bent als mens, wat er bij jou speelt, wat je vragen en je uitdagingen zijn. Met een groot en warm hart helpt ze je jezelf ontdekken. Onderzoekt en gaat de vragen waar het echt om gaat niet uit de weg. Ze helpt je jouw thema’s te vertalen naar concrete acties, waar je snel mee aan de slag kan.

Haar basis is de psychologie, aangevuld met allerlei trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, systemisch werken en relatie-coaching. Ze heeft veel ervaring met het coachen van overgangsfasen op het persoonlijke vlak en loopbaanontwikkeling.

marius

Marius de Been

Als consultant adviseert Marius organisaties op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met Next Level school ziet hij een mogelijkheid om bij te dragen aan een duurzame toekomst van volgende generaties. Daar zet hij zich graag voor in op de hem kenmerkende wijze, doortastend, met overzicht, inzicht en een goed advies. Altijd weer met aandacht en respect voor de mens en met oog voor het grotere plaatje.

joris

Joris van Dongen

Joris doet de marketing en organisatie bij Next Level Innovations. Hij heeft 26 jaar in diverse functies bij gerenommeerde internationale bedrijven gewerkt. Zowel op commercieel als organisatorisch gebied. Ook als project manager heeft Joris veel ervaring opgedaan in het realiseren van complexe processen.


Joris zijn kracht ligt zonder twijfel bij zijn creativiteit in het zoeken naar oplossingen en vermogen om te inspireren en te enthousiasmeren. Een scherpe sparring partner die niet blijft hangen in wat niet kan, maar wat kan er (nu) wel! Dat maakt hem ook geschikt als aanjager en initiator van veranderingsprocessen.

Partners van next Level Innovations:

logos-wie-zijn-we-4
logoos-partners-1
logos-wie-zijn-we-6